o v e r

J  e  l  k  e

het gezicht achter Image Unique

Wat is het toch heerlijk om mensen vast te leggen op beeld. Van gewone leuke, casual shoots tot levensgebeurtenissen zoals een verloving, een huwelijk, een geboorte fotograferen.. Stuk voor stuk zijn het speciale opdrachten die me steeds weer weten te raken.

 

Ik ben een lifestyle-fotografe. Ik doe niet aan studio-fotoshoots, maar werk enkel met natuurlijk licht. Ik streef zoveel mogelijk naar spontane, 'echte' foto's. Natuurlijk zal er hier en daar wat gestuurd worden aan een bepaalde pose, maar als je me bezig ziet tijdens het fotograferen, dan snap je wel wat ik bedoel. Vooral bij kinderen zal ik achter de lens meer 'Jelke' zijn dan 'de fotograaf'... Want zeg nu zelf, zo een zwart rond ding (lees: mijn camera) dat naar je staart nodigt niet uit om je verlegenheid los te laten. Het helpt als er dan losjes en geduldig wordt omgegaan met de (mini-)modellen. Ook tijdens huwelijksreportages helpt het om gewoon mijn spontane-zelve te zijn. Iemand die mee op gaat in de flow en zich professioneel maar toch relaxed aanwezig is. 

 

Naast fotografie verdiep ik me ook in de grafische vormgeving. Wil je graag een  huwelijksuitnodiging op maat, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Of misschien staat er wel gezinsuitbreiding of een verjaardag op de agenda, die niet zonder een leuke aankondiging of uitnodiging kan? Alles is bespreekbaar, binnen mijn eigen 'creativity-zone'.  Onder mijn collecties horen ook enkele handige tools voor in je huishouden - zoals een volledig persoonlijk heen-en-weerboekje voor bij de onthaalmoeder/crèche. 

Meer van mijn vast aanbod vind je onder 'grafisch'.


Het is alleszins super dat je eens een kijkje neemt op mijn website!

Heb je interesse  in mijn werk? Twijfel er zeker niet aan om mij te contacteren!

 

Wie weet tot binnenkort..

 

 

Veel liefs,

 

x, Jelke

Copyright 2018 - Koersel, België

contacteer Jelke via hello@imageunique.be